دلایل ایجاد عفونت ایمپلنت دندان + 4 راه حل موثر در پیشگیری از آن

در اين وبلاگ اطلاعات مفيدي درباره تغذيه درست در اختيار شما قرار ميدهيم.

دلایل ایجاد عفونت ایمپلنت دندان + 4 راه حل موثر در پیشگیری از آن

همانطور که می دانید، کاشت ایمپلنت دندان یکی از رایج ترین روش ها برای جایگزین کردن دندان از دست رفته است. اما یکی از مشکلاتی که ممکن است بعد از کاشت ایمپلنت دندان به وجود بیاید، عفونت آن است. این مشکل بیشتر در افرادی رخ می دهد که مراقبت های لازم و توصیه پزشکی را به خوبی رعایت نکرده‌ اند.

عفونت ایمپلنت دندان چیست؟

نفوذ باکتری ها به ناحیه زیر لثه و اطراف ایمپلنت به معنی عفونت ایمپلنت دندان است و زمانی که باکتری ها در این محل تکثیر می شوند و فعالیت خود را شروع می کنند، علایم التهاب نمایان می شود. اگر عفونت به موقع تشخیص و درمان نشود، عوارض جدی به دنبال خواهد داشت. پیشنهاد می کنیم حتما مقاله عوارض ایمپلنت دندان را مطالعه کنید.

دلایل ایجاد چرک در ایمپلنت دندان چیست؟

تجمع باکتری ها، پلاک ها و جرم های دندانی دلیل ایجاد عفونت بعد از کاشت ایمپلنت است. این باکتری ها و عوامل عفونت ساز در دهان از راه بزاق، زبان و لوزه به وجود می آیند یا از محیط خارج وارد دهان می شوند.

عدم سلامت سایر دندانها و شرایط آن ها در دهان، در ایجاد التهاب ایمپلنت دندان نقش دارند. اگر سایر دندان ها دارای پوسیدگی و عفونت باشند، احتمال ایجاد عفونت در ایمپلنت بیشتر می شود. در کل چند مورد وجود دارد که در ایجاد التهاب در ایمپلنت دندان تاثیر دارند و این موارد عبارتند از:

  • رعایت نکردن بهداشت دهان و دندان: از دلایل ایجاد عفونت بعد از کاشت ایمپلنت، سهل انگاری در رعایت بهداشت دهان و دندان است. با رعایت نکردن بهداشت دندانها، احتمال تجمع باکتری و ایجاد پلاک بالا می رود. این شرایط باعث پوسیدگی دندان های اصلی و التهاب در محل کاشت ایمپلنت می شود.
  • وجود بیماری لثه: وجود بیماری های لثه و عفونت در لثه، باعث ایجاد چرک در محل کاشت ایمپلنت دندان می شود و از پیوند ایمپلنت با استخوان جلوگیری می کند.
  • سیگار کشیدن: دود سیگار باعث می شود که در جریان خون رسانی به لثه اختلال ایجاد شود که به دنبال آن خشکی دهان رخ می دهد. این وضعیت می تواند باعث افزایش باکتری و تجمع پلاک در دندان و در نتیجه سبب ایجاد چرک و التهاب ایمپلنت دندان خواهد شد.

راه های پیشگیری از التهاب ایمپلنت دندان

نکاتی که برای جلوگیری از التهاب حاد در ایمپلنت دندان باید رعایت شوند عبارتند از:

  • دقت در انتخاب دندانپزشک متخصص و با تجربه
  • مراجعه به دندانپزشک برای جلوگیری از عفونت ایمپلنت دندان
  • محدود کردن مصرف غذاها و نوشیدنی های شیرین
  • ترک سیگار و قلیان برای جلوگیری از بروز التهاب ایمپلنت دندان

منبع: bestdentist.ir

قرص آزیترومایسین 500 برای چیست؟ برای پاسخ به این سوال  باید بگوییم که آزیترومایسین یک نوع آنتی‌بیوتیک است که به دسته مکرولایدها تعلق دارد و برای درمان عفونت‌های باکتریایی در بدن انسان مورد استفاده قرار می‌گیرد. قرص آزیترومایسین 500 میلی‌گرم یک داروی مؤثر است که با مهار فعالیت بیولوژیکی باکتری‌ها، به خصوص باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی، به مبارزه با عفونت‌های مختلف کمک می‌کند. این دارو معمولاً برای درمان عفونت‌های تنفسی مانند علت‌های عفونت گلو، برونشیت، عفونت‌های گوارشی، و عفونت‌های پوستی استفاده می‌شود. همچنین، آزیترومایسین معمولاً با یک دوز روزانه و مدت زمان مشخص توسط پزشک تجویز می‌شود.

 

مهمترین ویژگی آزیترومایسین این است که به خوبی از دستگاه گوارش جذب می‌شود و باعث مقاومت به محیط اسیدی معده می‌شود، که این امر باعث افزایش توانائی دارو برای ورود به بافت‌های مختلف بدن می‌شود. به علاوه، مدت زمان داروی آزیترومایسین 500 میلی‌گرم کوتاه‌تر از بسیاری از داروهای مشابه است، که مزیت این دارو را در اداره راحت‌تر عفونت‌ها و همچنین افزایش تعداد بیمارانی که با توجه به شرایط مختلف می‌توانند از آن استفاده کنند، افزایش می‌دهد. با این حال، استفاده از این دارو باید تحت نظر و تجویز پزشک باشد و باید به دقت دستورالعمل‌ها و مدت زمان تجویز پزشک رعایت شود.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.