آرشیو اسفند ماه 1402

در اين وبلاگ اطلاعات مفيدي درباره تغذيه درست در اختيار شما قرار ميدهيم.

فیلر بینی چه عوارضی دارد؟ روش های جلوگیری از عوارض فیلر بینی

با توجه به اینکه عوارض فیلر بینی از مزایای آن کمتر است، اما لازم می دانیم تا در این مقاله درباره این عوارضِ هرچند کم صحبت کنیم. پس تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

قرمزی پوست

یکی از شایع ترین عوارض فیلر بینی، قرمزی پوست است. این قرمزی بعد از چند روز از بین می رود و در برابر قرمزی عمل جراحی بسیار کم است.

خون مردگی روی سطح بینی

از دیگر عوارض فیلر بینی، خون مردگی می باشد. این مورد هم بعد از مدت کوتاهی از بین می رود و نیاز نیست دیگر نگران آن باشید.

عفونت بینی

یکی دیگر از عوارض این روش، عفونت بینی می باشد که باعث اذیت شدن بیمار می شود. پس اگر شما بعد از تزریق دچار این مشکل شدید، سریعا آن را با پزشک خود در میان بگذارید.

حساسیت پوست بینی

بینی شما بعد از تزیق کمی حساس می شود و این حساسیت بعد از گذر دوران نقاهت از بین می رود.

عدم مهارت پزشک

یکی از مواردی که در انجام تزریق فیلر بینی باید به آن دقت کنید، انتخاب پزشک ماهر و با تجربه است که همه تکنیک ها را بلد باشد. همچنین بعضی از پزشکان با تزریق فیلر تقلبی، عوارض و خسارت جبرانی ناپذیری را به بیمار وارد می کنند. پس بهتر است در انتخاب پزشک خود کمی تحقیق کنید.

بیشتر بخوانید: مراقبت های بعد از تزریق فیلر بینی

نکات مهم برای جلوگیری از عوارض فیلر بینی

  • استفاده از بهترین برند فیلر بینی که مرغوب و با کیفیت هستند، تا حد بسیار زیادی در جلوگیری از بروز عوارض بعد از ازریق فیلر بینی تاثیرگذار است.
  • توجه و بررسی بیماری های زمینه ای و حساسیت های فرد مراجعه کننده، یکی از نکاتی است که قبل از تزریق فیلر باید به آن توجه کرد.
  • یکی از عوارضی که ممکن است بعد از تزریق پیش بیاید، تزریق نادرست فیلر به بینی می باشد. که باعث بسته شدن شریان های خونی می شود و فیلر بر این شریان ها وارد می شود یا بر روی آن ها فشار می آورد. برای جلوگیری از این مشکل بهتر است نزد یک پزشک متخصص بروید.
  • بهتر است در تزریق فیلر بینی از فیلرهای هیالورونیک اسید استفاده شود تا بعد از تزریق واکنشی در بدن ایجاد نشود.
  • بعد از انجام تزریق بهتر است از کیسه یخ استفاده کنید تا تورم و کبودی تان از بین برود.
  • تورم از کبودی سریع تر برطرف می شود. تورم در 1 الی 4 روز و کبودی در 7 الی 10 روز از بین می رود.

منبع: zibaieclinic.ir

انواع فتق شکمی و روش های درمان آن

فتق شکمی یا فنق دیوارخ شکم است که زمانی ایجاد می شود که قسمتی از بافت روده از دیواره شکم رد می شود.  این قسمت باعث ایجاد برآمدگی ای در کشاله ران و یا شکم می شود. لازم به ذکر است که یکی از شایع ترین دلایل عمل لاغری، فتق شکمی یا فتق دیواره شکم می باشد.

فتق شکمی چیست؟

لایه های ماهچه ای و تاندون ها، دیوارهای شکم را از دنده تا کشاله ران پوشانده اند. اگر قسمتی از این دیواره دچار ضعف گردد، محتویات و مواد موجود در آن به دیواره فشار آورده و از قسمت ضعیف بیرون زده و باعث ایجاد تورم می شود. این تورم و بیرون زدگی ممکن است با انجام ورزش، نشستن و فعایت های سنگین، شدیدتر شود و ممکن است فرد متوجه این بیرون زدگی نشود.

بعضی افراد برای درمان فتقشان نیاز به عمل جراحی دارند و انجام جراحی، بستگی به نوع فتق شان دارد. اگر شخصی با فشار نتواند ورم را به داخل ببرد، باید سریعا برای درمان به پزشک مراجعه کند.

درمان فتق شکمی چگونه است؟

برای درمان همیشگی فتق شکمی، بهترین و موثرترین راه جراحی می باشد. اما در بزرگسالی برای درمان آن، همیشه نیاز به جراحی نمی باشد. اندازه و شدت فتق این را نشان می دهد که آیا برای درمان نیازی به جراحی دارد یا خیر. زمانی که سن بیمار زیاد باشد بهتر است از انجام جراحی صرف نظر کرد.

در کوکان خردسال، معمولا فتق خودش درمان می شود. اما در صورتی که کودک به سن 5 سال برسد و فتق اش درمان نشود باید جراحی کند. فتق ها در بزرگسالان با گذشت زمان بزرگتر می شوند.

جراحی هرنی یا فتق شکمی چگونه است؟

در این عمل جراحی، قسمت بیرون زده را به داخل کشیده و نقطه ای که ضعیف شده را ترمیم می کنند تا از بروز دوباره بیرون زدگی جلوگیری شود. امکان دارد این عمل به روش لاپاراسکوپی انجام شود. به این صورت که در در قسمت های زیرین شکم، بریدگی های کوچکی شده می شود و شکم به طور کامل باز نمی شود. امکان دارد جراحی باز با یک برش بزرگ و منفرد انجام شود که هر دو نوع جراحی عوارض خود را دارند.

نکته ای که لازم است به آن توجه شود این است که در دوران نقاهت، فرد نباید به هیچ عنوان فعالیت جسمی سنگینی انجام دهد. زیرا امکان دارد که دوباره فتقش باز شود. این دوران نقاهت ممکن است تا 6 هفته طول بکشد. اما اگر جراحی به صورت لاپاراسکوپی انجام شده باشد، دوره نقاهت کمتر خواهد بود.

منبع: weightlossurgery.ir

بررسی مهم ترین تفاوت های رژیم کتوژنیک و اتکینز

اگر بخواهیم انواع رژیم های لاغری را بر اساس محبوبیت رتبه بندی کنیم، به احتمال زیاد رژیم کتوژنیک در رتبه های اول قرار می گیرد و بعد از آن هم نوبت به رژیم اتکینز می رسد. هر دوی این رژیم ها پایه یکسانی دارند و بر اساس مصرف کم کربوهیدرات و افزایش مصرف چربی و پروتئین طراحی شده اند. اما در عین حال، تفاوت هایی بین این 2 رژیم وجود دارد که در این مقاله قصد داریم تا تفاوت رژیم کتوژنیک و اتکینز را بیان کنیم.

تفاوت رژیم کتوژنیک و اتکینز از نظر مراحل

یکی از تفاوت هایی که این دو رژیم با یکدیگر دارند از نظر مراحل انجام است. به این صورت که رژیم کتوژنیک در طول یک دوره مشخص انجام شده و از ابتدای دوره یم برنامه و سبک مشخص در پیش گرفته می شود. این در حالی است که رژم اتکینز طبق مراحلی پیش می رود که عبارتند از:

  • مرحله یک: در مرحله اول میزان محدودیت های غذایی بسیار بوده و تنها 20 الی 25 گرم کربوهیدارت در رژیم غذایی وجود دارد. این مرحله تا جایی ادامه پیدا می کند که وزن بدن تا حدی کم شود که با وزن ایده آل 7 کیلوگرم فاصله داشته باشد.
  • مرحله دوم: در این مرحله فرد می تواند 25 الی 50 گرم کربوهیدرات مصرف نماید.
  • مرحله سوم: در مرحله سوم میزان مصرف کربوهیدرات به 80 گرم در روز افزایش پیدا کرده و تا جایی ادامه پیدا می کند که فرد به وزن هدف خود رسیده و تا یک ماه آن را حفظ کند.
  • مرحله چهارم: در مرحله چهارم که مرحله نگهداری نام دارد میزان کربوهیدرات دریافتی تا 100 گرم افزایش پیدا می کند. در این مرحله میزان محدودیت های غذایی به حداقل می رسد.

تفاوت رژیم کتوژنیک و اتکینز از نظر عوارض آنها

عوارض رژیم اتکینز شامل موارد زیر می شود:

  • رژیم اتکینز با کاهش مصرف کربوهیدرات می تواند موجب بروز سردرد، سرگیجه، حالت تهوع و یبوست شود.
  • می تواند موجب محدود شدن فیبر مورد نیاز بدن و در نتیجه آن بروز مشکلات گوارشی مانند یبوست، اسهال و حالت تهوع در فرد شود.

عوارض رژیم کتوژنیک در طولانی مدت شامل موارد زیر می باشند:

  • کمبود پروتئین در خون
  • چربی اضافی در کبد
  • کمبود مواد معدنی در خون
  • بروز سنگ کلیه

نکات مهم برای موفقیت در رژیم اتکینز و کتوژنیک

هر دو این رژیم ها به تغییرات قابل توجهی در رژیم غذایی احتیاج دارند. بنابراین برای وعده های غذایی خود از قبل برنامه ریزی کنید. رژیم اتکینز و رژیم کتوژنیک می توانند موجب کم آبی بدن به خصوص در مراحل اولیه شوند. حتماً در طول روز آب و دیگر مایعات را به میزان فراوان بنوشید تا هیدراته بمانید.

منبع: dietplanner.ir

بازگشت وزن بعد از عمل اسلیو به چه دلایلی اتفاق می افتد؟

یکی از جراحی های محبوب برای لاغری و کاهش وزن، عمل اسلیو معده است که برای دستیابی به کاهش وزن بسیار موثر است. اما از طرفی، امکان بازگشت وزن بعد از آن نیز وجود دارد. در این مقاله به دلالیل این بازگشت وزن می پردازیم و درباره روش های جلوگیری از آن توضیحاتی در اختیارتان قرار می دهیم.

دلایل بازگشت وزن بعد از عمل اسلیو

افرادی که جراحی اسلیو معده انجام داده اند، ممکن است به دلایل زیر دچار بازگشت وزن شوند:

داشتن سبک زندگی نادرست

بعضی افراد فکر می کنند که با انجام عمل لاغری، پروسه کاهش وزنشان به پایان رسیده است. این در حالی است که تازه بعد از عمل اسلیو معده، مراحل لاغری شروع می شود. به این صورت که فرد باید یک رژیم غذایی اسلیو به همراه ورزش منظم را پیگیری کند تا به نتیجه دلخواه خود برسد.

کشش معده بعد از جراحی اسلیو

با گذشت زمان کیسه معده که کوچک شده است، ممکن است کشیده شود و به افراد اجازه می دهد تا مقادیر بیشتری غذا مصرف کنند. این کشش می تواند احساس سیری را کاهش دهد و منجر به افزایش کالری دریافتی و در نهایت بازگشت وزن شود.

تغییرات هورمونی

جراحی اسلیو معده می تواند بر سیگنال دهی هورمونی مرتبط با اشتها و سیری تأثیر بگذارد و با کاهش هورمون اشتها و افزایش هورمون سیری، حجم غذایی مصرفی را کنترل می کند. اما تغییرات هورمونی پس از جراحی می تواند بر علائم گرسنگی و سیری تأثیر بگذارد و تنظیم غذای مصرفی را برای افراد چالش برانگیز می کند. برهم خوردن تعادل هورمون ها در پرخوری و بازگشت وزن بعد از عمل اسلیو نقش دارند.

روش های جلوگیری از بازگشت وزن بعد از عمل اسلیو

برای جلوگیری از بازگشت وزن پس از عمل اسلیو معده راه حل های خاصی وجود دارد که با انجام آن ها، افراد به راحتی می توانند از افزایش وزن مجدد پیشگیری کنند. این راه حل ها عبارتند از:

وزن ایده آل را نظارت و تنظیم کنید

فعالیت بدنی منظم داشته باشید

پیروی از یک رژیم غذایی متعادل

برای مدیریت طولانی مدت وزن بعد از اسلیو معده باید نکاتی را رعایت کرد که شامل موارد زیر می شود:

  • بر روی مصرف غذاهای غنی از مواد مغذی تمرکز کنید و در عین حال گزینه های فرآوری شده و پر کالری را محدود کنید.
  • از خوردن تنقلات بیش از حد و خوردن بی فکر پرهیز کنید.

منبع: foodonly.ir

مهم ترین اقدامات قبل از ارتودنسی دندان را بشناسیم

انجام یک سری اقدامات قبل از ارتودنسی دندان واجب است تا بتوان با ارتودنسی دندان با نتیجه دلخواه خود رسید. این آشنایی به مرحله ای از درمان ارتودنسی اطلاق می شود که قبل از اعمال بریس های کامل یا الاینرهای متحرک انجام می شود و شامل ارزیابی، تشخیص و رسیدگی به مسائل دندانی و فک و آماده شدن فرد برای ارتودنسی است.

آشنایی با اقدامات قبل از ارتودنسی دندان

در ادامه مقاله به معرفی اقدامات لازم برای قبل از ارتودنسی دندان می پردازیم:

انتخاب بهترین متخصص ارتودنسی باتجربه و مشاوره با او

قبل از هر کاری، باید یک متخصص ارتودنسی ماهر و کاربلد را  برای درمان ارتودنسی خود انتخاب کنید تا به بهترین نتیجه از درمان خود دست پیدا کنید. یکی از حیاتی ترین مراحل قبل از ارتودنسی، داشتن یک مشاوره ارتودنسی است که در آن پزشک وضعیت دندان های بیمار را بررسی کرده و با توجه به نوع و شدت مشکل اوف بهترین روش ارتودنسی را به فرد پیشنهاد می دهد.

آشنایی با انواع ارتودنسی یکی از اقدامات قبل از ارتودنسی

ارتودنسی، روش های مختلفی دارد که شما باید با این روش ها آشنا شوید. بریس های ثابت فلزی، ارتودنسی سرامیکی، پلاک های شفاف، بریس های لینگوال و ارتودنسی دیمون از جمله روش های درمان ارتودنسی هستند.

درمان پوسیدگی دندان ها و بیماری های لثه

اگر هر گونه پوسیدگی یا عفونت در دندان یا بیماری لثه دارید، باید قبل از شروع درمان ارتودنسی برای درمان آن ها اقدام کنید. براکت های ارتودنسی، تمیز کردن صحیح دندان ها را سخت می کنند و خطر تجمع پلاک و بدتر شدن مشکلات قبلی دندان و لثه و پوسیدگی دندان را افزایش می دهند.

کشیدن دندان قبل از ارتودنسی

ممکن است به دلیل ازدحام و شلوغی بیش از حد دندان ها، نیاز به کشیدن یک تا چند دندان باشد. در این مرحله، با ابتکار فضای لازم برای جابجایی دندان ها فراهم می شود.

جرم گیری دندان ها از اقدامات قبل از ارتودنسی

یکی از اقدامات قبل از ارتودنسی، داشتن یک جلسه تمیز کردن و جرمگیری دندان در صورت نیاز است. با این کار، پلاک و جرم دندان از بین می روند و سطح دندان برای نصب بریس ها و سایر وسایل ارتودنسی تمیز خواهد بود.

قالب گیری از دندان ها و دهان

برای انجام ارتودنسی باید از وضعیت کنونی دندان و فک قالب گیری شود تا اجزای ارتودنسی مانند سیم و براکت ها بر اساس آن ساخته و آماده شوند.

منبع: implantdr.ir

لیست بهترین متخصص ارتودنسی در شرق تهران

داشتن و انتخاب بهترین متخصص ارتودنسی برای رسیدن به بهترین نتیجه درمان مشکلات دندانی بیمار بسیار مهم است.  در این مقاله لیست بهترین متخصص ارتودنسی در شرق تهران را آورده ایم، اهمیت انتخاب بهترین متخصص ارتودنسی را بررسی می‌ کنیم و دستورالعمل‌ هایی را برای کمک به شما در تصمیم‌ گیری آگاهانه ارائه می‌ کنیم.

لیست بهترین متخصص ارتودنسی در شرق تهران

نام متخصص       

آدرس

تماره تماس

دکتر محمدرضا جهان بخشی 

تهران، خیابان پیروزی بین خیابان مقداد و کریمشاهیان، مترو نیرو هوایی نبش پمپ بنزین مقداد، پلاک ۱۶۸، طبقه ۲، واحد ۴   

۰۲۱۷۷۴۳۸۵۲۶

دکتر محمد جواد خسروپور    

تهران، خیابان گلبرگ غربی، تقاطع ۱۶ متری مجیدیه، ساختمان سحر، پلاک ۲۰۶، طبقه         

۰۲۱۸۸۴۴۶۵۶۷ ۰۲۱۸۸۴۲۸۸۱۶

دکتر فاطمه عظیمی

تهران، فلکه دوم تهرانپارس، خیابان جشنواره، خیابان امین، جنب کوچه بت شکن، ساختمان پارسا، پلاک ۵، طبقه ۳

۰۲۱۷۷۹۶۵۹۴۷

دکتر فرهاد صدرالدینی        

تهران، نارمک، چهارراه تلفنخانه، خیابان ثانی، ابتدای خیابان سمنگان، پلاک ۱۲۰          

۰۲۱۷۷۸۱۲۶۶۳

 

راهنمای انتخاب بهترین متخصص ارتودنسی

تحقیق و پرس و جو

با انجام تحقیقات کامل و جستجو از منابع قابل اعتماد شروع کنید. از دندانپزشک، خانواده، دوستان یا همکاران خود درباره متخصصانی ارتودنسی که می شناسند، پرس وجو کنید. بررسی‌ نظرات و میزان رضایت سایر بیماران در پلتفرم های آنلاین نیز می‌ تواند اطلاعات ارزشمندی در مورد شهرت و رضایت بیمار از روش‌ های مختلف ارتودنسی دندان متخصصان ارتودنسی در اختیار شما قرار دهند.

مدارک و تخصص

تخصص و مدرک ارتودنتیست مورد نظر خود را بررسی کنید. دندانپزشکی را انتخاب کنید که دارای مجوز باشد، دوره های تخصصی و رزیدنتی ارتودنسی گذرانده باشد. به دنبال وابستگی به سازمان های حرفه ای مانند انجمن آمریکایی ارتودنتیست ها باشید. زیرا این موارد نشان دهنده تعهد به استانداردهای اخلاقی و حرفه ای بالا است.

بررسی امکانات و تجهیزات مورد استفاده دندانپزشک

یکی دیگر از مواردی که در هنگام انتخاب بهترین متخصص ارتودنسی در شرق تهران باید در نظر داشت، امکانات و تجهیزات دندانپزشک است. به دنبال متخصصی باشید که از ابزارها و تجهیزات ارتودنسی پیشرفته استفاده کند. فناوری پیشرفته مانند تصویربرداری دیجیتال، مدل سازی سه بعدی و برنامه ریزی درمانی به کمک رایانه می تواند دقت و کارایی درمان را افزایش دهد.

تجربه و مهارت بالایی ارتودنتیست

در هنگام انتخاب بهترین متخصص ارتودنسی در شرق تهران، تجربه و مهارت متخصص ارتودنسی را در نظر بگیرید. در مورد سابقه کاری و میزان موفقیت دندانپزشک در درمان موارد مشابه شما جویا شوید. در مورد آشنایی متخصصان با تکنیک ها و فن آوری های مختلف ارتودنسی بپرسید تا مطمئن شوید که آنها به خوبی در گزینه های درمانی مختلف مهارت دارند.

منبع: bestdentists.ir

3 ویژگی مهم هنگام انتخاب جراح فک و صورت

وقتی صحبت از جراحی های پیچیده دهان و صورت می شود، برای یافتن بهترین دکتر باید به تخصص و مهارت های جراح فک و صورت اهمیت زیادی داد. جراحان فک و صورت متخصصانی هستند که دوره های تخصصی و آموزش گسترده ای در درمان بیماری ها و آسیب های موثر بر دهان، فک و صورت را گذرانده باشند. اگر به جراحی اصلاحی فک، بازسازی ترومای صورت یا کاشت ایمپلنت دندان نیاز داشته باشید، باید به این نکته توجه کنید که انتخاب بهترین جراح فک و صورت در تهران، برای اطمینان از نتایج مطلوب بسیار مهم است.

لیست بهترین جراح فک و صورت در تهران

نام جراح 

آدرس

شماره تماس

دکتر وحید دهقان

جردن، نلسون ماندلا، خیابان قبادیان غربی، پلاک ۸

۰۲۱۷۹۶۵۸۰۰۰

دکتر مجید بشکار   

تهران، سعادت آباد، میدان کاج، مجتمع سروستان، طبقه سوم، واحد ۳۰۴        

۰۲۱۲۶۷۶۲۵۴۲

دکتر فرزاد آغداشی

تهران، تقاطع میرداماد و جردن، پلاک ۴۰۸، ساختمان باران، واحد۱۱          

۰۲۱۸۸۷۷۷۶۹۰

دکتر فهیمه اخلاقی 

تهران، تجریش، خیابان شریعتی، روبروی خیابان کلاهدوز، روبروی امامزاده، ساختمان سبز ۲     

  ۰۲۱۲۲۶۱۷۵۹۷

دکتر هومن هوشنگی           

تهران، زعفرانیه، مقدس اردبیلی، بین خیابان فلاح و بسیان، پلاک ۱۴، واحد ۱۶       

۰۲۱۲۲۶۶۱۳۵۶

 

ویژگی های بهترین جراح فک و صورت

تجربه و تخصص آن ها

به دنبال یک جراح فک و صورت با تجربه باشید. جراحان با تجربه با طیف وسیعی از مشکلات مواجه شده اند و برای رسیدگی به موقعیت های پیچیده، تجربه کافی دارند. علاوه بر این در نظر بگیرید که آیا جراح در زمینه خاصی از جراحی فک و صورت مانند جراحی ارتوگناتیک، ترومای صورت یا ایمپلنت دندان تخصص دارد یا خیر. زیرا این نشان دهنده تعهد و تخصص وی در آن زمینه خاص است.

رضایت و نظرات مثبت

خواندن نظرات و توصیفات بیمار می تواند اطلاعات ارزشمندی در مورد کیفیت مراقبت ارائه شده توسط جراح فک و صورت ارائه دهد. به دنبال بررسی‌ هایی باشید که تجربیات مثبت، نتایج موفقیت‌ آمیز و حرفه‌ ای بودن جراح در درمان را برجسته می‌ کنند. وب سایت هایی مانند Healthgrades، RateMDs و بررسی های گوگل می توانند منابع مفیدی باشند.

بررسی گواهینامه و اعتبار بورد

هنگام انتخاب جراح فک و صورت، تأیید گواهینامه بورد و اعتبار آنها ضروری است. گواهی هیئت مدیره نشان می دهد که جراح استانداردهای دقیق آموزش و تخصص را در این زمینه رعایت کرده است.

علاوه بر این بررسی کنید که آیا جراح در سازمان های معتبری مانند انجمن جراحان دهان و فک و صورت آمریکا (AAOMS) یا کالج سلطنتی جراحان عضویت دارد یا خیر.

منبع: bestdentists.ir

در طول مشاوره ارتودنسی درباره چه موضوعاتی باید صحبت کرد؟

اولین قدم برای دست پیدا کردن به لبخندی سالم و زیبا، مشاوره ارتودنسی است. این جلسه فرصتی برای کاندید درمان ارتودنسی است تا با متخصص ارتودنسی ملاقات کرده، در مورد مشکلات خود صحبت کند و با روش های درمانی مختلف آشنا شود. توصیه می کنیم که تا پایان این مقاله با ما همراه باشید تا آگاه شوید که در جلسه مشاوره ارتودنسی بهتر است درباره چه موضوعاتی صحبت کنید.

مشاوره ارتودنسی چیست؟

مشاوره ارتودنسی دندان یک جلسه رسمی بین بیمار و متخصص ارتودنسی است که هدف از آن، ارزیابی وضعیت دندانی افراد، بحث در مورد گزینه های درمانی و تعیین یک روش درمانی خاص بین انواع ارتودنسی دندان است. این مرحله در حقیقت پایه ای برای داشتن یک درمان موفق است که در آن تمام جنبه های سلامت دهان و دندان و اهداف فرد در نظر گرفته می شود.

در طول مشاوره ارتودنسی درباره چه چیزهایی باید بحث کرد؟

مشاوره معمولا در طی یک جلسه یک تا دو ساعته انجام می شود و معمولا متخصص ارتودنسی و فرد مراجعه کننده در طول مشاوره باید در مورد مسائل زیر صحبت کنند:

معاینه دندان بیمار و بررسی تاریخچه دندان وی

متخصص ارتودنسی دندان با بحث در مورد تاریخچه دندانپزشکی فرد از جمله درمان های دندانپزشکی گذشته، هرگونه مسائل نگران کننده، مشکلات مربوط به دندان ها از بیمار سوال می پرسد. سپس یک معاینه کلی را انجام می دهد که ممکن است شامل عکس برداری با اشعه ایکس، رادیوگرافی و … باشد.

معرفی روش های مختلف ارتودنسی

متخصص ارتودنسی در جلسه مشاوره ارتودنسی گزینه های درمانی مختلف موجود، مزایا و معایب احتمالی آنها را توضیح می دهد و با در نظر گرفتن عواملی مانند سن، شدت مشکلات دندانی و علاقه شخصی، مناسب ترین روش را انتخاب می کند.

بحث در مورد اهداف درمان

فرد در این جلسه این فرصت را دارد تا نگرانی ها، مشکلات و اهداف خود را در مورد ظاهر دندان و سلامت دهان توضیح دهد. این توضیحات به ارتودنتیست کمک می کند تا انتظارات فرد را درک کند و با توجه به آن ها یک برنامه درمانی مناسب ارائه دهد.

صحبت درباره هزینه ارتودنسی و بیمه

متخصص ارتودنسی درباره هزینه ارتودنسی مرتبط با روش درمانی توصیه شده توضیحاتی ارائه می دهد و در مورد پوشش بیمه، گزینه های پرداخت و هرگونه برنامه کمک مالی موجود بحث خواهد کرد.

عوارض بی توجهی به جلسه مشاوره

در صورتی که دندانپزشک بدون برگزاری جلسه مشاوره و بدون توجه به مشکلات فرد ارتودنسی را انجام دهد، احتمال نرسیدن به نتیجه مناسب و عدم موفقیت در درمان ارتودنسی بیشتر می شود و باعث بروز مشکلات دیگری نیز خواهد شد.

منبع: implantdr.ir

پرخوری عصبی چیست و چه علائمی دارد؟

در حین فشارهای عصبی برخی از افراد برای آرامش خود به غذا خوردن روی می ‌آورند. پرخوری عصبی زمانی ایجاد می‌ شود که فرد تحت استرس و اضطراب یا هرگونه واکنش‌ های عصبی قرار گرفته است و در این زمان ناخواسته میل به غذا خوردن پیدا می کند. فرد در این حالت نمی ‌تواند در برابر خوردن مقاومت کند.

تعریف پرخوری عصبی

پرخوری عصبی (bulimia nervosa) یا بولیمیا به اختلال در نحوه غذا خوردن گفته می ‌شود که افراد در این حالت کنترل خود را از دست می ‌دهند. افرادی که به این حالت دچار می ‌شوند در مورد وزن و تناسب‌ اندام خود دچار وسواس‌ هایی خواهند شد. افرادی که مقدار زیادی غذا می ‌خورند، ممکن است از طریق روش‌ هایی مانند استفراغ یا ورزش بیش از حد که عموما ناسالم هستند بخواهند معده خود را پاکسازی نمایند.

افراد مبتلا به ‌طورکلی به دو دسته تقسیم می ‌شوند:

  • پرخوری عصبی جبران شونده: این افراد به صورت منظم خود را مجبور به استفراغ یا استفاده از مسهل ها و غیره خواهند کرد.
  • پرخوری عصبی بدون جبران: در این حالت فرد برای جلوگیری از افزایش وزن از انواع روش های لاغری مانند رژیم لاغری 3 روزه یا ورزش شدید استفاده می کند.

چه عواملی باعث می‌ شود کسی بخاطر فشار عصبی غذا بخورد؟

هر چیزی ممکن است، از استرس شغلی گرفته تا نگرانی های مالی، مسائل مربوط به سلامتی و مشکلات مربوط به روابط، ریشه اصلی در ایجاد فشار عصبی در فرد و در نتیجه پرخوری باشد. این موضوعی است که هر دو جنسیت را درگیر می ‌کند. اما بر اساس مطالعات مختلف، پرخوری عصبی در زنان بیشتر از مردان رایج است. زنان برای حل این مشکل می توانند از بهترین رژیم لاغری زنان استفاده کنند.

علائم پرخوری عصبی شامل چه مواردی می شود؟

علائم و نشانه ‌های پرخوری عصبی ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • عدم کنترل بر روی آنچه که می‌ خورید، به طوری که فرد نمی‌ تواند جلوی خود را بگیرد.
  • ایجاد استفراغ عمدی یا ورزش بی ‌رویه برای جلوگیری از افزایش وزن.
  • استفاده بیش از اندازه از داروهای برطرف کننده یبوست، ادرارآور یا تنقیه بعد از غذا خوردن.
  • کالری دریافتی خود را محدود کرده و یا از خوردن برخی از غذا ها خودداری کرده، البته این کار از روی حس گناه است.
  • از مکمل‌ های رژیمی یا داروهای گیاهی برای کاهش وزن بیش از اندازه استفاده می شود.
  • ادامه خوردن در دوره پرخوری نسبت به یک وعده غذایی عادی یا میان وعده.
  • نسبت به وزن و اندام حساسیت ایجاد شده و ترس از چاقی در فرد ایجاد می شود.
  • پرخوری با حجم بالا در یک وعده

منبع: foodonly.ir